Amnesty: Kom in actie!

Wereldwijd voert Amnesty actie voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Zonder jouw steun is onze strijd niet mogelijk. Help mensen in nood: teken onze petities, stuur direct online een brief naar de autoriteiten of een kaartje aan een gevangene. Of help ons mee als vrijwilliger op kantoor of in het land.

 

Meer doen?
Wil je meehelpen op een festival, zelf iets organiseren, of meedoen met een collecte? Er zijn allerlei manieren om je in te zetten voor mensenrechten. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Amnesty bij jou in de buurt
Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemden in jouw regio en maak deel uit van de drijvende kracht achter onze beweging. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Meld je aan voor acties
Help mensen in nood door snel en simpel actie te voeren. Via e-mail of sms houden we je op de hoogte van onze spoedacties. Kies een actievorm die bij jou past en voer zo vaak actie als je wilt.
Klik hier voor meer informatie.

 

 

De Mensenrechtendialoog

Waarom wordt in ons land gediscrimineerd, terwijl de meeste mensen discriminatie afwijzen? Hoe belangrijk vind jij jouw privacy? Het merendeel van de Nederlanders is bereid vluchtelingen op te nemen, maar wat vind jij daarvan? En hoe denk jij over de rechten die je hebt?

Om hier achter te komen kun je de Mensenrechtendialoog voeren. Aan de hand van een prikkelende vraag gaan deelnemers op zoek naar het belang van de mensenrechten. Klik hier voor meer informatie.