Ayana

Ayana wint in 2021 het Junior Songfestival met het nummer ‘Mata Sugu Aō Ne’. Met 33 punten won ze van Melody, Priscilla en SH!NE. Daardoor mocht ze Nederland vertegenwoordigen bij het Junior Eurovision 2021 in Parijs.

Haar nummer gaat over het missen van degenen die dicht bij je staan en willen vliegen om bij hen te zijn. Het nummer ligt dicht bij haar hart aangezien ze een deel van haar familieleden in Japan heeft wonen en niet zo vaak ziet.

Ayana is geen onbekende als zangeres want ze was vier jaar lang één van de koorleden van Kinderen voor Kinderen en mocht zelfs optreden voor Koning Willem Alexander.

Als ze niet zingt en danst dan speelt ze heel graag piano en gaat ze uit met vrienden. Daarnaast brengt ze veel tijd door op Snapchat en TikTok.

Naast de hit ‘Mata Sugu Aō Ne’ bracht ze ook nog de nummers ‘Feel so Good’ en ‘Million To One’ uit. In 2022 heeft ze samen met de Pietenkidz het Sinterklaasliedje ‘Dans voor Sinterklaas’ opgenomen. Al haar liedjes zijn te vinden op Spotify en alle andere streamingdiensten.

HITS AYANA
• Mata Sugu Aō Ne
• Feel so Good
• Million to One
• Dans voor Sinterklaas