Blondeau

Van hartzeer, naar heling, tot het vieren van jezelf. Blondeau deelt muzikale verhalen over liefde, gelijkheid en levenservaringen. Pop, soul en jazz invloeden komen samen in een theatrale live show met emotie en persoonlijkheid. Samen met zijn band neemt Blondeau het publiek mee in zijn eerlijke verhalen en het vieren van queerness. Blondeau:

“Het vieren van onze vrijheid is voor mij erg belangrijk. Vrijheid is voor mij dat we kunnen leven zoals wij dat zelf willen. Vrijheid is voor mij dat we onszelf en elkaar kunnen vieren in een veilige wereld. Vrijheid is iets dat we elke dag zouden moeten vieren.

Blondeau draagt een boodschap uit waarbij publiek wordt uitgenodigd om elkaar in een safe space te ontmoeten, inspireren, jezelf en elkaar te vieren. Een omgeving waar ieder in hun kracht wordt gezet vanuit een live performance met fashion en woord. Een omgeving die niet altijd vanzelfsprekend lijkt te zijn.”


Foto: Thijs Jansen

 

Deelnemer Hit the North 2021

Hit the North is hét platform voor de muzikale headliners van de toekomst uit Noord-Nederland. Een jaar lang volgen twaalf geselecteerde acts een divers programma met als doel: het ontwikkelen van een professionele carrière als muzikale act. Iedere act wordt begeleid door een persoonlijke coach, volgt bootcamps en ontmoet een scala aan professionals. Het traject wordt afgerond met een showcase op ESNS. Eerder hebben onder andere Faske, Esther de Jong, Small Town Bandits, The Vices, Jadi D en Cashmyra het Hit the North traject afgerond.

Deelnemende acts van 2022 zijn: Benwal, Dylamic, Fred Goverde, HISTORIAN, Johnny Loves Me, Moonloops, Phole, Renceau, Seb Zukini, Steeby, Traversus, Verity

Hit the North is een samenwerking van ESNS, Into The Great Wide Open, POPgroningen, Kunst & Cultuur Drenthe, Popfabryk, Noordstaat en Flapper Management en komt tot stand met steun van Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en We the North.