Gloria’s Soundmachine

“Gloria’s Sound Machine, bekend van het programma Battle of the Bands, The Tribute 2024, is het enige latin-pop tribute band in Nederland dat de onvergetelijke hits van Gloria Estefan de Queen of Latin Pop echt tot leven brengt. Met front-vrouw Denise Rivera als charismatische zangeres, brengt dit orkest een meeslepende muzikale reis. Nummers zoals “1-2-3,” “Oye Mi Canto,”, “Conga” en “Dr. Beat” nodigen het publiek uit om te dansen op de aanstekelijke ritmes van Gloria Estefan’s latin-pop. 

Gloria’s Sound Machine heeft een extra dimensie toegevoegd aan hun levendige optredens. De kern van Gloria’s Soundmachine bestaat nu uit een latin muziekformatie, ontstaan in het bruisende hart van Rotterdam. Geïnspireerd door de rijke en diverse muzikale tradities van Latijns-Amerika is een getalenteerde groep muzikanten samengebracht. 

Gloria’s Sound Machine, 15 man sterk, vertolkt het Latin Pop geluid perfect. Top entertainment, maar ook een meeslepende ervaring door de verbinding die met het publiek wordt gemaakt tijdens de optredens.

De formatie is meer dan alleen muziek; het is een cultureel Latijns fenomeen dat een brug slaat naar de popcultuur. Eenheid, vreugde en plezier staan centraal. 

Elke show is een belevenis waar passie en energie samenkomen op het podium en overslaat op alle aanwezigen. 

Geniet van de warme klanken van Gloria’s Sound Machine, waar het repertoire van Gloria Estefan centraal staat. Altijd stralend, ongeacht het seizoen op festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

> Gloria’s Soundmachine, Prinsentuin Podium, 18:00 – 19:00 uur