Hippe Gasten

Komkommermaarbij

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. 

Interactieve show
De 5 mannen spelen elk concert alsof het hun laatste optreden is. Ze willen dat iedereen samen kan genieten van hun muziek. Opa’s, oma’s, de rockers in de zaal, Jan met de pet en zelfs passanten blijven hangen als ze deze band zien knallen. Ondertussen speelde de band al op honderden festivals en popzalen en theaters door heel Nederland en België. 

Beroemd in China
Wellicht heb je het al gehoord? Hippe Gasten is al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste ouders en kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Koning van de dansvloer
Tijdens de concerten worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning Van De Dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom. Komkommermaarbij!

Kijk op www.hippegasten.nl voor meer informatie.

Hippe Gasten bestaat uit:

  • Jon van den Elsen (zang)
  • Daan Koch (gitaar)
  • Guus van Marwijk (toetsen)
  • Richard Wallenburg (basgitaar)
  • Björn van den Boom (drums)

> Hippe Gasten, Prinsentuin Podium, 13:30 – 14:30 uur