Johnny loves me

Johnny loves me is het expressieve reisverslag van Jonathan ‘Johnny’ Bergsma. Zingend, rappend, spelend, sprekend en beeldend deelt Johnny alles wat hem raakt gedurende zijn verkenning van het leven. Van liefde voor de ander en jezelf, hartzeer en herstel, tot aan dagelijkse beslommeringen en juist de schoonheid van het alledaagse.

Dit verpakt hij in toegankelijke doch alternatieve pop tunes – met flarden van invloed van Spinvis, Dominic Fike, Frank Ocean. 

Het is aan jou als toeschouwer om te bepalen op welke wijze je de wereld van Johnny in wilt duiken. Kom voor aan het podium e-moshen (emotioneel zijn en moshen) tijdens de live-uitvoeringen met zijn band ‘the lovebirds’, of ga thuis de diepte in met je ogen dicht en Johnny in je oren. 

De kans is in ieder geval aanwezig dat als je de wereld van Johnny loves me induikt, je bij jezelf terechtkomt. 

Johnny loves you.

In 2019 kwam de debuut- EP met de titel ‘Swavy Baby’ uit onder independent label/collectief Swavement. Datzelfde jaar behaalde hij de finale van de Grote prijs van Nederland.

Na veel singles en videoclips in 2020 & 2021 te hebben uitgebracht met als doel anderen bewust te maken van het feit dat het oké is om je kut te voelen, of geweldig, of het even niet te weten, is het in 2022 tijd voor Johnny loves me om weer een groter project aan te gaan waarin hij zichzelf en de liefde onder de loep neemt.

Socials:

Spotify
Instagram
Facebook
YouTube 

https://open.spotify.com/artist/2qUf9RYzdF5YN5yGAUZeeO  

https://www.instagram.com/johnnyloevsme/  

https://www.facebook.com/SWAVEMENT  

https://www.youtube.com/channel/UCEtc6MrXnvYwXdTDmTUfhug