Jurab

JURAB, geboren op 5 december 1991 als Jura Bruinsma, is een DJ met een eigen sound. Van jongs af aan had hij affiniteit met muziek. Hij begon in lokale danscafés en clubs, maar in kortstondig tijdsbestek breidde zijn naam als een olievlek uit over het land. 

Hij staat bekend om zijn snelle mix technieken en vrouwvriendelijke sets. Van urban en moombahton tot afrohouse en meer.  

Ondanks de geringe actieve jaren in de muziekindustrie weet JURAB al support te oogsten van gevestigde (internationale) namen als Benny Benassi, Sunnery James & Ryan Marciano, The Partysquad, Biggi, Dyna, Lady Bee, Childsplay en nog veel meer. Mede dankzij hen, uren in de studio en het produceren van een volledig eigen geluid heeft hij zijn plaats in de industrie veilig gesteld en is hij een gevestigde naam in vele clubs en op diverse festivals in binnen- en buitenland. Ook heeft hij al naam mogen maken op radio station Slam! En Funx Radio.  

In de studio heeft hij samengewerkt met onder andere Zefanio (Avalon) en heeft tracks gereleased op onder andere het label van The Partysquad (Rebel Yard) en is hard aan de weg aan het timmeren aan zijn muziekale carriere.  

Tevens gaat Jurab zijn productie Everybody hard op Spotify met meer dan 1.000.000 streams. En Pretty Girls met meer dan 3.000.000 streams! 

> Jurab, Dance Stage, 19:45 – 20:30 uur