Jurab

Jurab is een bekende dj in de urban muziekscene die zijn publiek laat dansen op de beste beats en ritmes. Geboren in het begin van de jaren ’90, groeide hij op in een muzikale omgeving en begon hij op jonge leeftijd al met het ontdekken van de wereld van de dj’s.

Hij begon met het draaien van muziek op lokale feestjes en al snel maakte hij naam als een veelbelovend talent. Met zijn unieke stijl van snelle mix technieken en het mixen van verschillende genres, trok hij de aandacht van een breder publiek en begon hij te draaien in clubs en op festivals over de hele wereld.

Jurab staat bekend om zijn vrouwvriendelijke muziekselectie, waarin hij verschillende urban, reggaeton en tech house hits combineert. Zijn sets zijn altijd energiek en vol enthousiasme, waardoor het publiek niet kan blijven stilstaan.

Inmiddels heeft hij al vele hits uitgebracht en wordt zijn muziek door vele liefhebbers van urban muziek gewaardeerd. Zijn muziekstijl is uniek en weet de perfecte balans te vinden tussen commercieel succes en creatieve vrijheid.

Jurab blijft zijn grenzen verleggen en is vastbesloten om zijn publiek te blijven verrassen met nieuwe en opwindende muziek. Zijn passie voor muziek is duidelijk voelbaar in alles wat hij doet en daarom zal hij altijd een belangrijke naam blijven in de urban muziekscene.

Naast zijn bekendheid als Jurab, draait hij soms ook onder zijn alias ‘Vjodorov’, vooral wanneer hij zich richt op tech house muziek. Onder deze naam heeft hij al vele opwindende dj-sets geleverd en zijn fans weten dat ze kunnen rekenen op een geweldige ervaring wanneer hij achter de draaitafels staat als ‘Vjodorov. Zijn veelzijdigheid als dj en zijn vermogen om verschillende muziekgenres te combineren, is wat hem zo populair maakt bij zijn fans.