Latino BM Royale

Neem reggaeton, salsa, doe er een scheutje merenque en soca bij y ahí esta! Latino BM Royale. Laat je meevoeren door de onmiskenbare Latin vibes van deze topband. De Latin muziekformatie, opgericht in het bruisende hart van Rotterdam, begon haar reis in de vroege jaren ’90. Geïnspireerd door de rijke en diverse muzikale tradities van Latijns-Amerika, brachten de oprichters een getalenteerde groep muzikanten samen met verschillende achtergronden en instrumentale vaardigheden.

Latino BM Royale staat klaar om uw evenement te transformeren tot een spectaculaire viering die de verwachtingen overtreft. Met een indrukwekkend repertoire van Engels-, Spaans- en Nederlandstalige hits, heeft de band een unieke mix van Latin vermengd met eigentijdse Westerse invloeden met Top40 Hitsongs en een repertoire dat varieert van opzwepende salsa, samba, Afro- en Latinmuziek waarmee een onvergetelijk sfeer word gecreëerd die een evenement in vuur en vlam zal zetten.

De meeslepende blazers, ritmische percussie en aanstekelijke melodieën zullen uw gasten betoveren en een onmiskenbare energie aan uw feest toevoegen waar de muzikale continenten samen komen in hun muziek. Met een groeiende fanbase en wereldwijde erkenning hebben ze podia veroverd op internationale festivals in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, en Azië.

Latino BM Royale is meer dan alleen een band – het is een cultureel fenomeen dat een boodschap van eenheid en vreugde uitdraagt. Met een verhaal van passie, doorzettingsvermogen en de kracht van muziek om grenzen te overstijgen, biedt hun optreden niet alleen entertainment, maar ook een diepgaande ervaring die nog lang bij uw gasten zal blijven hangen.

Als dé nummer 1 allround Latin-muziekformatie van Europa heeft Latino BM Royale op de grootste nationale en internationale podia gestaan. Van intieme bedrijfsfeesten tot uitverkochte shows over de hele wereld, hun reputatie is ongeëvenaard.

 

> Latino BM Royale, Prinsentuin Podium, 18:00 – 19:00 uur