Swing The Mood

De dames van de Swing the Mood gaan op tournee! En wel met een eigen Dodge legervoertuig dat ook nog eens heeft deel genomen aan de bevrijding van Europa in 1945.
De Swing the Mood Bevrijdingstour staat garant voor een ultieme 1940’s leger experience met uiteraard live gezongen, herkenbare songs uit die tijd. In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland door de Geallieerden werd bevrijd. De herinnering aan dit moment willen de dames van Swing the Mood laten herleven.

Met de stoere Dodge uit 1942 brengen zij het gevoel van toen weer terug. Compleet met fotomateriaal, relikwieen en live gezongen muziek uit die tijd, heeft dit pronkstuk van weleer niet alleen een historische waarde; de ingebouwde photobooth tilt de bevrijdingservaring bovendien tot een hoger niveau.
Deze spectaculaire act is dankzij zijn vele dimensies een act die niet mag ontbreken op uw (bevrijdings)evenement. De bezoekers worden getrakteerd op live muziek, direct-klaar-foto’s, interactie, gezelligheid, nostalgie, emotie, historie en militaria!

Swing the Mood, Wilhelminaplein / Veteranendag

Het optreden vind plaats op het Zaailandplein naast de tent Veteranendag