Line-up Noardewynpodium

Geplaats door Bevrijdingsfestival Fryslân

Op het tweede hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Fryslân, het Noardewynpodium in de Arendstuin, staan geprogrammeerd: Het koor All for One, The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma, Elske DeWall, Frisicana II, William seen’s transport music, The Kilkennys, DareDevils, De Hûnekop, JOOST en De Doelleazen.

De programmering op het Noardewynpodium werd vanmiddag bij Omrop Fryslân in het programma Noardewyn bekend gemaakt. “Het Noardewyngevoel past perfect bij het Bevrijdingsfestival”, vertelt presentator Willem de Vries. “We vieren een zelfde soort van vrijheid. Op het Bevrijdingsfestival staat men stil bij hoe belangrijk vrijheid is, bij Noardewyn Live is er alle vrijheid om te laten zien wat je kunt.”

“De line-up voor het Bevrijdingsfestival is prachtig. Ik was even bang dat we er niet meer overheen konden na afgelopen jaar, de reünie van Wâldrock. Maar ook dit jaar staan er fantastische artiesten. Ik ben de smeerolie, de gasten zijn de show, het publiek maakt het feest compleet” – een blije Willem

Het volledige programma is op 5 mei van 13.00 tot 22.00 uur te zien op televisie bij Omrop Fryslân,
Omropfryslan.nl en in de Omrop-app.