Toegang

Belangrijk: het festivalteirrein is afgesloten voor verkeer. Je kunt bij aankomst in Leeuwarden op vier punten wandelend het festivalterrein op. We geven dit aan met borden. De toegang tot het terrein via de Kleine Kerkstraat en Doelestraat is afgesloten in verband met veiligheid.

Naar Leeuwarden toe:

  • Parkeergarages Zaailand, Oosterstraat en Hoeksterend zijn vrij toegankelijk
  • Bezoekers kunnen gebruik maken van de LF2018 P+R locatie bij de Expo/het WTC. Vanaf daar is de Arriva pendel georganiseerd, met een retourtarief voor en volle (5pers.) auto voor € 6,-
  • Er zijn helaas geen parkeermogelijkheden voor mindervaliden op het festivalterrein. We raden aan om gebruik te maken van de bovenstaande parkeervoorzieningen. Wel zijn er mindervalide toiletten en een rolstoelpodium aanwezig op het Oldehoofsterkerkhof.
  • De bewaakte fietsenstallingen in de binnenstad zijn gewoon open. Verder plaatst de organisatie een aantal fietsenstallingen, zie hiervoor de terreinplattegrond.
  • Waar je ook naartoe gaat op Bevrijdingsdag, koop online het speciale 5 Mei-retour en je reist naar jouw favoriete Bevrijdingsfestival met 20% korting, ongeacht de afstand die je reist. Het 5 Mei-retour is te koop tot uiterlijk 5 mei 14.00 uur. Ga voor meer informatie naar www.ns.nl/5meiretour.